5 inspirerande pysselbloggar

Vi på Pysselparadiset tycker att en bra pysselblogg ska vara mångsidig, glad, färggran, men framför allt, inspirerande! Bloggen ska väcka lusten att skapa. Vi har nu valt ut några bloggar som vi tycker att uppfyller dessa kriterier. Hoppas att ni blir inspirerade!

Skriv gärna i kommentarsfältet ifall du har egen favoritblogg!

Pysselproffsen

Pysselproffsen drivs av Caroline och Mathilda, “två helt vanliga tjejer med pyssel som största hobby”. Bloggen är inte längre aktiv, men sprängfylld med olika tips och idéer. Varje pyssel har fina bilder och detaljerade instruktioner. Kolla bland annat in denna häftiga drömfångare.

Läs mer här: www.pysselproffsen.se

Skapligt enkelt

Skapligt enkelt är en blogg med “kreativa idéer för stora och små”, och drivs av en trebarnsmor och lärare. Bloggen är väldigt mångsidig och som namnet antyder är tipsen skapligt enkla, och kan lätt göras tillsammans med barnen. Om du vill veta hur du kan skapa någonting fint av vardagliga saker som kaffefilter och strumpor, är detta bloggen för dig!

Läs mer här: www.skapligtenkelt.se

BautaWitch.se

BautaWitch.se drivs av Åsa, som bloggar om inspirationstips, pyssel, DIY varvat med inblickar i hennes vardag. Bloggen är personlig, bilderna är fantastiska och tipsen är unika och roliga.

Läs mer här: www.bautawitch.se

Pysselbolaget

Pysselbolaget drivs av mamma Karin och dottern Freja. Genom sin blogg vill de visa att pysslandet inte behöver vara komplicerat, dyrt eller krävande, och istället kan vara ett utmärkt sätt för föräldrar och barn att tillbringa tid tillsammans. Varning: Blogginläggen är så fina och välgjorda att man lätt blir beroende.

Läs mer här: www.pysselbolaget.se

Craft & Creativity

Sist men inte minst: Craft & Creativity är en av Sveriges största pysselbloggar, och det är inte utan orsak. Hela bloggen är väldigt proffsig, och det känns som om varenda liten detalj har blivit ihågkommen. Detta är en blogg som verkligen inspirerar (kolla t.ex. in de här fantastiska bilderna 1, 2, 3)!

Läs mer här: www.craftandcreativity.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *